Pachete Constructie Casă

Constructorul De Case

vă întâmpina cu o paletă de servicii complete, coordonate şi monitorizate de un personal calificat. Acest lucru nu economiseşte doar timp preţios în faza de construcţie, dar asigură şi o prestaţie de calitate superioară.

Fie că este vorba de construcţia unei case pe un singur nivel cu suprafața construită de 70 mp sau de un imobil P+3 cu suprafața construită de 600 mp de design-ul interior și exterior, Constructorul De Case construiește cu personal dedicat,cât și prin din cadrul firmelor partenere.Totul pentru a îndeplini cât mai bine exigenţele clienţilor noştri.

De obicei foarte multe echipe/firme, oricine cu o echipa de 4(patru) oameni și câteva unelte se consideră ”constructor”, invadând piața cu prețuri de dumping.Oferă un preţ mic la început doar pe manoperă pentru a atrage clientul beneficiar în capcană, după care pe parcursul derulării şantierului inventeaza diverse chestiuni vis a vis de proiect de exemplu,iar sumele o iau razna!

Uneori se ajunge ca bugetul stabilit sa fie depaşit în astfel de cazuri chiar si cu 40% … Nu sunteți anunțați încă de la început de faptul că ei NU dețin logistica necesară desfășurării unui șantier,diverse scule,pe care va trebui să le închiriați sau să cumpărați. 

Problema este că odată ce ați început casa cu un astfel de constructor, ați intrat într-o gaură neagră în care o să aruncați timp, bani și sănătate mentală.În fond vă construiţi o casă, nu vă cumpăraţi o pereche de pantofi. Alegeţi inteligent!

                                              

12794338_1511753472463413_1301157375501465701_n