Cine suntem

 

 

Alternativa sigură şi plăcută pentru a vă construi imobilul

Suntem o companie omogenă născută din pasiune, cu experienţă, formată din cel care vă desenează visele-arhitectul, cei care participă la dezvoltarea acestora: inginerul-structurist, fierari-betoniști, dulgheri, zidari, electricieni, instalatori, zugravi-finisatori, muncitori-manipulanți și tatăl lor adoptiv inginerul de șantier.

Asigurăm necesarul de materiale pentru construcţie si finisaje cu livrare pe şantier prin depozitele partenerilor colaboratori. Ne organizăm astfel încât să respectăm termenele de finalizare ale etapelor contractuale, prin urmărirea execuţiei de un personal specializat-licenţiat. Nu avem pauze de-o bere, refuzăm politicos, întrerupându-ne programul la orele prânzului pentru 60 de minute.

Nu ducem lipsă de servicii RTE, nivelă laser pentru trasare și balizare imobil, buldoexcavator, mai compactor mecanic, schelă și popi metalici reglabili, cofraje doka, rășinoase, vibrator pentru beton, diverse scule, astfel încât să nu vă stresăm în cazul în care vă doriţi o casă construită pe ideile si cerinţele dumneavoastră, la un preţ corect în raport cu materialele premium oferite, fără modificări ulterioare. 

Construcții trainice responsabile și ireproșabile

Vă întâmpinăm cu două sisteme de construcții case și blocuri : clădiri din beton armat și zidărie din cărămidă | clădiri pe structură eficientă energetic din lemn solid CLT fără punți termice – care satisfac cerințele orice investitor de casă individuală sau clădiri rezidențiale. Acestea fiind completate cu o paletă de servicii complete,coordonate şi monitorizate de personal calificat. Acest lucru nu economiseşte doar timp preţios în faza de construcţie,dar asigură şi o prestaţie de calitate superioară,fie că este vorba de construcţia unei case pe un singur nivel cu suprafața construită de 100 mp sau de un bloc cu apartamente pe mai multe nivele cu suprafața construită de ^3000 mp, de design-ul interior și exterior.

Succes-ul poate fi atribuit în filozofia noastră de comunicare deschisă și transparență pe tot parcursul procesului de construcție. Lucrăm pentru clienții noștri având tendiința să depășim așteptările lor pentru buget, perioada execuției și calitate. Fie că este vorba de o clădire rezidențială sau cu scop special, de un concept cu design unic sau de o structură pasivă – eficientă energetic,aplicăm creativitate și bune practici de construcție pentru a obține o finalizare bună și pentru a obține rezultate remarcabile.   

Avem proiecte de succes prin comunicarea și colaborarea strânsă cu clienții noștri.Fiecare dintre noi, participă prin abilități diferite, menținând constanța echipei. Un lucru pe care îl împărtășim este ceea ce înseamnă Constructorul de Case – Valoare, profesionalism și comunicare. 

Aveți un vis? Împreună îl vom transforma în realitate, cu garanția unei case cu adevărat trainice!