Pret Casa CLT – Structura

Construcția „Structura CLT – CROSS LAMINATED TIMBER”

Descriere

Construcția „Structura CLT – CROSS LAMINATED TIMBER” reprezintă construcția fundației imobilului,montajul structurii CLT fără finisaje și fără partea exterioară a acoperișului, învelitoarea sau hidroizolația în cazul acoperișurilor terasate.

În faza de structură sunt incluse fundația din beton armat,hidroizolațiile, structura imobilului CLT ce include pereți | planșee| șarpantă. De asemenea, nu este realizată nici partea de instalațiile termice|sanitare|electrice,acestea fiind considerate finisaje.

Documentație imobil:

– Consultanţă gratuită;

– Efectuarea Studiului geotehnic pe terenul unde va fi edificat imobilul;

– Întocmirea Proiectului complet: structură,arhitectură,instalații sanitare|termice|electrice,în concordanță cu specialiștii de la fabrică – ce cuprinde: proiectarea (la standard) de casă pasivă a construcțiilor, respectiv calculul PHPP, conformarea tuturor detaliilor de îmbinare și etanșare, calculul de umbrire, balanța energetică și eventuala documetație de certificare, ceea ce înseamnă 25 euro/m2

Execuţie Fundație din beton armat,Montaj structură CLT Cross Laminated Timber 

– Asigurăm :  trasarea topo a lucrarii si punctarea bornelor de nivel prin inginer topometrist,a imobilului ce urmează a fi construit; opțional se poate opta și pentru îngrănițuirea terenului.

^Infrastructura imobil (cota zero) :

– săpături mecanizate aplicate cu buldoexcavatorul sau  manuale,după caz;

– execuţie elemente de structură : tălpi continue din beton|grinzi fundare|stratul pentru ruperea capilarității|

– pozarea și montarea instalațiilor de canalizare și racord apă în fundația imobilului folosind țeavă pehd și țeavă portocalie. Prinderea țevilor se va face cu coliere metalice.

– cofrarea elementelor cu panouri galbene,negre,rășinoase;

– fier beton montat conform proiectului;

– betonarea elementelor folosind betonul de staţie conform marcii din proiect,turnat pompabil si vibrat cu aparatul din dotare;

– hidroizolarea fundației

 – Pardoseala imobilului la cota zero ce va fi izolată termic cu polistiren extrudat 30k de 15 cm grosime 

^Suprastructură imobil CLT – CROSS LAMINATED TIMBER – PARTER /PARTER ȘI ETAJ

– Proiect tehnologic cu detalii în fabrică

– Transportul structurii pereți,planșeu,grinzi,șarpantă de la fabrică pe șantier

– Realizare montaj pereți exteriori parter (panouri din lemn CLT, grosime 80mm)

– Realizare montaj pereți interiori portanți parter (panouri din lemn KVH , grosime 60x140mm)

– Realizare montaj pereți interiori neportanți parter (panouri din lemn KVH , grosime 60x100mm)

– Realizare montaj planșeu peste nivelul parter (panouri din lemn CLT , grosime 132mm )

– Realizare montaj pereți exteriori etaj (panouri din lemn CLT, grosime 80mm)

– Realizare montaj pereți interiori portanți etaj (panouri din lemn KVH , grosime 60x140mm)

– Realizare montaj pereți interiori neportanți etaj (panouri din lemn KVH , grosime 60x100mm)

– Realizare montaj șarpantă acoperiș (panouri din lemn CLT , grosime 110mm)

– Elementele metalice de asamblare necesare asamblarii structurilor prefabricate ale casei : pereți exteriori și interiori , planșeu și acoperiș 

 

 

 

Prețurile pachetului de construcție Structura CLT – Fără alte costuri ascunse:

Pachetul de construcție ”STRUCTURA” conține absolut toate materialele și manoperele pentru construcția casei tale,fără fără finisajele interiore/exterioare și fără instalațiile sanitare/termice/electrice.

^Prețul final facturabil a unei astfel de locuințe,(fundație dn beton armat și structura CLT fără instalații și finisaje) în baza pachetului  prezentat, oscilează între 515.euro/m² – 595.euro/m² construit desfășurat pentru imobilele tip Parter sau Parter + Etaj . Se stabilește în urma discuțiilor cu arhitectul/șeful proiectului și a inginerului devizier. Este foarte importantă configurația arhitecturală a clădirii, care implică respectarea principiilor dezvoltării durabile (inclusiv un grad ridicat de performanță energetică a elementelor de construcție care să ducă la un necesar de energie cât mai mic).

^Prețurile vor suporta modificări : dacă veți alege alte opțiuni privind dimensiunile pereților și a planșeelor|dacă se vor efectua traseele pentru instalațiile electrice/termice din fabrică | dacă terenul pe care se va edifica construcția nu este drept,prezintă umpluturi cu deșeuri sau moluz și este greu accesibil|dacă nu există utilități în zonă.

^Asigurăm toată logistica necesară desfășurării unui șantier prin utilaje grele și ușare,scule de mână,cofraje,schele, popi-metalici,astfel încât să nu vă stresăm în cazul în care vă doriţi o casă construită pe ideile si cerinţele investitotului, la un preţ corect în raport cu materialele oferite in structura imobilului CLT.

 Aveți un vis? Împreună îl vom transforma în realitate !

Cere oferta personalizată nevoilor tale prin:

 formularul de contact din secţiunea contact