PROIECT CD-845

PROIECT CD-845

PROIECT CD-845

Esența acestui proiect este de a avea grădina deschisă spre casă.Dispunerea clădirii proiectate în forma literei L, a permis un aranjament interesant al terasei și de a crea un colț confortabil, iar interiorul casei a creat o diviziune naturală înzona de zi și o zonă de dormit liniștită, separată prin uși suplimentare.

În plus față de ieșirea largă din camera de zi la terasa putem merge direct de la bucătărie și ajunge la camerele situate de-a lungul peretelui de grădină.Casă modernă, confortabilă , cu o formă ușoară de arhitectură și culori care se potrivesc armonios cu alb și nuanțe de gri  simplu și ingenios integrat cu gradina.Acest proiect este o propunere caracteristică și distinctivă pentru casele fără etaj .

Proiectul propune un imobil Parter ,pe structură din beton armat si zidărie din cărămidă Wienerberger Porotherm, construit în baza pachetelor prezentate pe website.

Detalii:

-Suprafața construită desfășurată 176 m² 

-Suprafața utilă desfășurată 141 m² imobil 

-Prețul de livrare al imobilului în baza pachetului La Roșu prezentat pe website 39580 euro preț final fără Tva

-Prețul de livrare al imobilului în baza pachetului La Cheie Avantgarde prezentat pe website 86490 euro preț final fără Tva.