PROIECT CD-885

PROIECT CD-885

PROIECT CD-885

Modern,extrem de atractiv,proiectul CD-885 satisface nevoile persoanelor care caută un imobil elegant,funcțional, luminos și larg deschis spre grădină.Fațada cu finisaj elegant,se bazează pe o combinație de tencuială naturală cu placare din ceramica cu nuanțe din lemn și tâmplarie , în aceeași culoare.

Terasa mare într – o curte interioară este o zonă atractivă pentru relaxare în aer liber, cu spațiu pentru servit masa de vară, colț de savurat cafeaua și un jacuzzi. Casa funcțională se bazează pe o separare clară a zonelor de utilizare, convenabile și foarte practice.
Zonă de living deschis și reprezentativ este frumos luminat, încurajând o relaxare continuă comună a tuturor membrilor casei și a invitațiilor. Din vestibul se merge direct la camera șemineu cu fotolii confortabile și o pasarelă panoramică spre terasă. Camera de zi spațioasă propune o canapea confortabilă în fața sistemului de divertisment  și o masă mare de familie,perfectă pentru a sărbători membrii familiei sau întâlnirile cu prietenii.

Bucataria generoasă are posibilitatea de a închide ușa glisantă,completată cu o cămară practică. Avantajul este posibilitatea unei peninsule funcțională pentru mic dejun și o zonă de gătit plasat în colțul geamului.
Dintr – un coridor separat este disponibilă zona de noapte unde găsim un dormitor, zonă de studiu și baie confortabilă luminată de o fereastră și o cameră pentru baie cu duș și două chiuvete. Dormitorul matrimonial a fost planificat ca o suită spațioasă cu propriul său dressing, baie si iesire la terasa. Din vestibul mergem la garaj cu doua locuri de parcare si camera tehnica (disponibilă și pentru combustibil solid) având o ieșire separată. Proiectul completează partea de depozitare,o spălătorie și cu un birou suplimentar la parter.

Proiectul propune un imobil Parter 6 dormitoare,3 dressing,camera semineu ,3 băi,garaj dublu,pe structură din beton armat si zidărie din cărămidă Wienerberger Porotherm, construit în baza pachetelor prezentate pe website.

Detalii:

-Suprafața construită desfășurată 359  

-Suprafața utilă desfășurată 287 m² imobil 

-Prețul de livrare al imobilului în baza pachetului La Roșu prezentat pe website 73980 euro preț final fără Tva

-Prețul de livrare al imobilului în baza pachetului La Cheie Avantgarde prezentat pe website 156640 euro preț final fără Tva.