Proiecte de casă

Oferta noastră cuprinde atât stiluri tradiționale cât și moderne – de la case mici și ieftine în construcție până la vile și reședințe reprezentative. Opțional: bungalouri, cladiri cu trei sau mai multe etaje, cu mansarda, precum și cladiri comerciale si rezidentiale. Este deosebit de importantă colectarea proiectelor ENERGO PLUS, care nu numai că economisesc energie, dar și că o obțin din surse naturale. Ofertele noastre includ de asemenea, garaje, anexe,adăugiri la fiecare proiect. De asemenea, recomandăm departamentul cu design interior, în care prezentăm puterea ideilor pentru zona de zi familială, o cameră de zi modernă.

Proiecte de case de tip familial

Toate modelele de case de tip single-family corespund cerințelor actuale de eficiență energetică. Ne-am ocupat de soluții complete de construcție, materiale și instalare, datorită cărora casele noastre se disting prin parametrii termici foarte buni, ceea ce înseamnă, în practică, taxe de operare mai mici. Dorim să recomandăm design-uri de case de tip single-family pentru oricine dorește să trăiască în armonie cu natura, departe de buzz-ul orașelor mari.

Pentru a facilita căutarea cladirii de vis, am pregătit mai mute segmente de căutare funcțională și ușor de utilizat, care vă va ajuta să găsiți rapid proiecte care îndeplinesc criteriile cerute.

Sfaturi gratuite ale arhitectului

În plus față de cea mai bună ofertă de proiecte, oferim asistență profesională – aveți întotdeauna la dispoziție consultanță gratuită de la arhitecți cu experiență. Suntem disponibili în fiecare etapă a construcției ! Suportul profesional al consultanților arhitecților noștri vă va ajuta cu siguranță să luați deciziile corecte, să alegeți soluții dovedite și să evitați greșelile pe șantier.

Ce ne distinge proiectele?

Un design bun reprezintă fundația unei construcții solide. Proiectele noastre finisate se disting prin design atractiv, cu cea mai inalta calitate a documentatiei si un stil distinctiv, recunoscut. Alegerea unei case din colecția noastra, veți obține cele mai bune soluții de design și o garanție a unei funcționalități excelente.
Noi creăm în viitor orice design de casa individuală sau rezidentiala, de dragul confortului și exploatării economice de zi cu zi, datorită căruia puteți fi siguri că nu va fi numai frumoasă, ci și caldă și confortabilă. Ne concentrăm pe eficiența energetică și pe conexiunile moderne și grațioase. Organizăm interioare astfel încât fiecare membru al familiei să se simtă bine și liber – ne pasă de împărțirea clară a zonelor și de iluminarea optimă a tuturor încăperilor. Proiectele noastre atractive includ, de asemenea, terase atractive, care oferă condiții excelente pentru odihnă și recreere. Design-urile caselor noastre sunt sugestii pentru oricine vrea să trăiască confortabil și în armonie cu natura.

PROIECTE DE CASă

Aveți o idee pentru o altă variantă de proiect? Solicitati un Model personalizat privind proiectul cladirii dumneavoastră