Proiecte case parter|Proiecte case cu mansardă | Proiecte case cu etaj | Proiecte case duplex | Proiecte case moderne | Proiecte blocuri

Proiecte de case


Proiectul casei trebuie să fie simplu,să prevadă spaţii corect distribuite şi dimensionate .În locul unei case cu un singur nivel,optaţi pentru una cu etaj. Proprietarilor vârstnici , cu probleme de mers,li se potrivesc casele pe un singur nivel fără scări interioare iar celor activi,care-n sfârsitul de săptămână ies cu bicicleta sau fac schi,e absolut obligatoriu să le concepi şi un spaţiu în care să depoziteze toate aceste „scule”. Am putea continua cu exemplele la nesfârşit,dar ne oprim aici,fiind siguri ca aţi înteles ideea.Ştiu că în România se poarta aceasta moda,dar cautaţi sa nu cădeţi în capcana de a „fura” prin „copy/paste” un proiect.Casa schiţată în el e destinată altuia, nu dvs înşivă.Oricum, înţelept este să nu faceţi o casă de care chiar n-aveţi nevoie.

De pildă, daca staţi prost cu timpul, nu e cazul să vă gândiţi la o pivniţă în care vă imaginaţi stând și degustând un vin de colecţie.Beciul scumpește enorm casa iar dacă în momentul ăsta beţi un pahar pe săptămână şi acela pe fugă,de ce credeţi că peste zece ani o să aveţi mai mult timp să vă împrieteniţi cu Bacchus? Din acelaşi motiv,renunţaţi la ideea de a face o cameră suplimentară,sau un living imens pentru oaspeţi.Dacă primiţi musafiri o data pe lună,de ce sa cheltuiţi cu construcţia,apoi întreţinerea unei camere sau două inutile.

De-a lungul vieţii, locuinţa reprezintă unul dintre cele mai intime spaţii pe care le împărţim cu persoanele dragi. Din acest motiv aspecte precum calitatea, confortul, funcţionalitatea,atmosfera şi designul trebuie evaluate pragmatic dar şi sentimental.                                 

pizap.com14608895894371                 

Dacă sunteți proprietarul unui teren și doriți să vă construiți o casă trainică dar timpul nu vă permite să așteptați propunerile arhitectului sau pur și simplu vreți un proiect la un pocnit din degete,vă punem la dispoziție câteva proiecte care se pot adapta cu ușurință pe terenul pe care-l dețineți!

Eventual parcurgem modificarea finisajelor interioare și exterioare cât și amenajarea curții, în funcție de gusturi și cerințe.

La semnarea unui contract de construcție casă sau bloc de apartamente La Roșu,La Gri sau La Cheie,proiectul complet: arhitectura/ structură/instalații electrice/sanitare și încălzire îl oferim Gratis ! 

La final vă veţi putea bucura din plin de ambianța la care aţi visat dintotdeauna.


Deci… Să auzim pocnitul degetelor!

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

NOTA:

PREȚURILE DE CONSTRUCȚIE INDICATE PE PAGINA FIECARUI PROIECT ÎN PARTE POATE SUFERI MODIFICĂRI ÎN RAPORT CU ACTUALIZĂRILE PREȚURILOR LA MATERIALE ȘI SALARIILE MUNCITORILOR